Santa Maria Bay:

O parte din Italia transpusă pe țărmul Mării Negre. Comunitatea exclusivă pe care vei dori să o numești ”acasă”.

În golful Santa Maria, puteți evada din stresul cotidian și vă puteți bucura din plin de aerul proaspăt al mării. Poziționate pe țărmul Mării Negre, vilele complexului, realizate în stil autentic italian, surprind una dintre cele mai uimitoare vederi panoramice imaginabile. Sunetul valurilor ce se sparg de țărm, aerul curat și străzile deschise fac din acest cartier o experiență de neuitat.

Vilele din golful Santa Maria reprezintă un adevărat proiect de suflet al proprietarilor. Când am dezvoltat acest proiect, am vrut să rămânem fideli stilului mediteraneean – italian, construind vile în stil autentic italian, completate cu elemente de estetică tradițional – artistică pe care vizitatori din întreaga lume le admiră. Tradiția mediteraneeană se îmbină perfect cu perspectiva panoramică asupra Mării Negre, generând o experiență unică în viață, de negăsit în alte locuri.

Când vă plimbați pe străzile din jurul vilelor, veți simți că sunteți parte dintr-o comunitate caldă și primitoare, unde toți le poartă de grijă celorlalți – element ce lipsește din atât de multe orașe – stațiune din lume.

Indiferent că locuiți permanant, sau veniți la Constanța pentru afaceri sau pentru relaxare în vacanță, vă veți simți ca acasă în confortabilele vile din golful Santa Maria.

Vilele

Vila A – 430 SM

Vila B – 320 SM

Vila C – 320 SM

Prezentare video

2017 - © Copyright - Santa Maria Bay